Rent and Enjoy,
Fietsverhuur met een beleving

• Mooie tours
• Routekaart aanwezig
• Huurtijd: 3 uur
• Tijd voor stops
• Vertrek vanuit Weesp

Boek nu…
Muiden tour

Muiden tour

Deze Muiden tour brengt je via een landelijke weg naar Muiden. In Muiden is er de mogelijk om een kijkje te nemen bij de zeesluis. De sluis is de grens tussen het IJsselmeer en de Vecht of neem een bezoek aan het Muiderslot. De Muiden tour brengt je verder door Muiderberg en het Naardermeer.

Boek nu
Muiden tour

Abcoude tour

De Abcoude tour brengt je via de binnenstad van Weesp richting het Gein. Het Gein is een landelijke weg die loopt van Driemond naar Abcoude. Na Abcoude neem de weg naar het Amsterdam-Rijnkanaal. Daar ga je de fietsbrug over richting Nigtevecht. Je volgt de weg door het dorp Nigtevecht waar je vervolgens langs de Vecht weer terug gaat naar Weesp.

Boek nu

Ontdek de Vechtstreek op een E-bike van Rent and Enjoy Weesp. Fiets door de mooie plaatsen zoals Muiden, Muiderberg, Abcoude en Nigtevecht. Beleef de mooie kant van het Naardermeer of het Gein. De routes zijn zo bedacht dat er altijd tijd is om stops te maken, zoals het Muiderslot, een van de vele forten of terrassen die je onderweg tegen komt.

Knaap E Bike

De Knaap E-bike is een stoere fiets voor een ontspannen tocht. De E-bike is voorzien van een robuust frame, dikke banden en een lang zadel voor een goed zitcomfort. Door de elektrische ondersteuning kan je een snelheid halen van 25 km/u zonder veel inspanning.