Rent and Enjoy

Uw verhuurbedrijf voor fietsen, boten en overnachting

Bij Rent and Enjoy geloven we in het creëren van onvergetelijke avonturen. Ontdek de omgeving van Weesp in een van onze boten of fietsen en geniet van de prachtige omgeving. Zoek je een overnachting op het water huur dan onze houseboat aan het Sneekermeer dicht bij het pittoreske Sneek. Onze diensten bieden u de perfecte combinatie van ontspanning en avontuur. Ervaar de vrijheid van het water, de schoonheid van het landschap en de charme van een bijzondere overnachting. Ontdek, beleef en geniet met Rent and Enjoy!

Muiden tour

Vanaf Weesp

Vanaf onze locatie Weesp is het mogelijk om de mooie omgeving te ontdekken. Of je nu je eigen weg wilt volgen of de door ons samengestelde route wilt rijden, de omgeving heeft heel veel te bieden. Muiden, Muiderberg, Naarden Abcoude of Nigtevecht zijn pittoreske plaatsjes om doorheen te fietsen.
Graag vertellen we voor vertrek de mogelijkheden.

Muiden tour

Op locatie

Ben je op zoek naar een op maat gemaakte tour dan staan we klaar om je daarbij te helpen. Of het nou gaat om een ontspanmoment na een vergadering, een vrijgezellenuitje of met vrienden er op uit. Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

Knaap E Bike

De Knaap E-bike is een stoere fiets voor een ontspannen tocht. De E-bike is voorzien van een robuust frame, dikke banden en een lang zadel voor een goed zitcomfort. Door de elektrische ondersteuning kan je een snelheid halen van 22 km/u zonder veel inspanning.